Ekologiczny olej rzepakowy

Ekologiczny olej rzepakowy
Szczegóły: 

Najwyższej jakości oleju z nasion rzepaku uzyskanego bezpośrednio z pierwszego tłoczenia, wyłącznie za pomocą procesu mechanicznego.

Wyprodukowano z najwyższej jakości nasion rzepaku pochodzących z gospodarstwa ekologicznego. Uprawiany beż użycia środków chemicznych. W rolnictwie ekologicznym używanie nawozów chemicznych, pestycydów syntetycznych jest całkowicie zabronione.

Produkt ten został wyprodukowany przez naszych specjalistów z firmy Złoto Polskie z zachowaniem wszystkich zasad uprawy i produkcji ekologicznej.

ZIMNOTŁOCZONY NIEOCZYSZCZONY BIOLOGICZNIE AKTYWNY

Certyfikat Pl-EKO-07-11908, Rolnictwo polskie

 

Jak stosować: Jako produkt spożywczy, olej rzepakowy można używać w dowolnej ilości do różnych potraw: kasz, ziemniaków, past serowych, past kanapkowych, sałatek, sałat, surówek sosów, dresingów, majonezów domowych i innych potraw. Profilaktycznie na zimno w celu uzupełnienia biologicznie aktywnych kwasów tłuszczowych omega-3-6-9 , 1-4 łyżek dziennie do różnych potraw. Nadaje się również do duszenia potraw. Przechowywanie TRWAŁOŚĆ OLEJU RZEPAKOWEGO: 6 MIESIĘCY Olej nie jest filtrowany. Ewentualna zawiesina lub osad na dnie butelki jest naturalny i świadczy o aktywności biologicznej produktu. 

Dostępne pojemności: 
500ml

Newsletter

Newsletter

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI:

508 197 226, 62 757 63 19

zamowienia@zlotopolskie.pl

ODWIEDŹ NAS NA:

Otrzymuj jako pierwszy informacje o nowościach i promocjach