Ekologiczny olej słonecznikowy

Ekologiczny olej słonecznikowy
Szczegóły: 

Jak stosować: Stosować tylko na zimno, nie podgrzewać i nie smażyć na nim potraw. Jako produkt spożywczy, używać w dowolnej ilości do różnych potraw: kasz, ziemniaków, past serowych, past kanapkowych, sałatek, sałat, surówek sosów, dresingów, majonezów domowych i innych potraw. Profilaktycznie w celu uzupełnienia biologicznie aktywnych kwasów tłuszczowych omega-6, 1 łyżkę dziennie do różnych potraw.

PRODUKT EKOLOGICZNY Najwyższej jakości olej uzyskany z nasion słonecznika bezpośrednio z pierwszego tłoczenia, wyłącznie za pomocą procesu mechanicznego. Wyprodukowano z najwyższej jakości nasion słonecznika pochodzących z gospodarstwa ekologicznego. Uprawiany beż użycia środków chemicznych. W rolnictwie ekologicznym używanie nawozów chemicznych, pestycydów syntetycznych jest całkowicie zabronione. Przechowywanie TRWAŁOŚĆ OLEJU 3 MIESIĄCE przy przechowywaniu 5-10°C. Olej nie jest filtrowany. Ewentualna zawiesina lub osad na dnie butelki jest naturalny i świadczy o aktywności biologicznej produktu.

Dostępne pojemności: 
500ml

Newsletter

Newsletter

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI:

508 197 226, 62 757 63 19

zamowienia@zlotopolskie.pl

ODWIEDŹ NAS NA:

Otrzymuj jako pierwszy informacje o nowościach i promocjach