Kanapka z dresingiem oliwnym

Do tego przepisu wykorzystaj: 
Ekologiczna oliwa z oliwek z dodatkiem rozmarynu i cytryny
Składniki: 
  • Kromka chleba, bułka, ciabata
  • Łyżka maceratu oliwy o dowolnym smaku.
  • Ser biały, najlepiej Mozzarella – kilka plasterków
  • Kilka plasterków pomidora
  • Sól
PRZYGOTOWANIE: 

Podpieczoną ciabatę rozkroić i skropić1 łyżeczką oliwy smakowej. Na kanapce rozłożyć plastry sera, a na nim ułożyć plastry pomidora. Posolić do smaku. Całość skropić kilkoma kroplami maceratu z oliwy.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityce Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. 

Aby dowiedzieć się więcej o naszej Polityce prywatności kliknij tutaj.

Zamknij